HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csak gondolatban...

2009.08.18. 23:45 Ange-lin

A megélt plátói szerelem többet tud adni néha, elemel a szürke hétköznapokból, a lelkem megélte a maga gyártotta történetet, és az érzéseket amelyekre szomjaztam.
Hiba volt, ezt a realitás talajára megpróbálva erőszakolni, egyáltalán előhozakodni vele...hiszen annyira irreális, annyira lehetetlen , oly elképzelhetetlen.
 

Néhány szótól, néhány biztatásra ingerlő szótól, elindult a mozi bennem, és jaj, milyen jó is volt, mint gyerekkoromban elképzelni behunyt szemmel hogy énekesnő leszek, és az óvoda udvarának a hátsó sarkában játszani egyedül, összetekert ugrálókötélt használva mikrofonnak.
Akkor is behúnytam a szemem, és láttam magam előtt a közönséget, és a kamerákat, a szemüveges rendezőt, a bársonyfüggönyt...és szólt a dal, ott, az óvoda hátsó sarkában "Nem, nem nem, soha nem nem nem, én nem leszek soha sem a játékszered..." aztán csak ki kellett nyitnom a szemem, mert megszólalt a gong, uzsonnára hivtak, és most is megszólalt bennem a gong, de most nem a gong, hanem a józan eszem ütött oda, és néha azt gondolom, hogy most megint azt a dalt dúdolom Kovács Kati után "Nem, nem nem..."
Nincs már óvoda, nincs már ugrálókötél, már csak a valóság van, és ezt kell tudomásul venni, de néha egy plátói kapcsolat is ad annyit, mig él, mint egy realizált, megélt kapcsolat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr241320940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása