HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A bizalom...

2009.08.18. 23:41 Ange-lin

A bizalom nagyon kényes dolog...törékeny, sérülékeny, s ha egyszer hibázol, vagy félreértenek, nagyon nehéz helyrehozni a renomédat, és nagyon sokat kell letenned az asztalra, hogy a másik ismét tudjon benned bizni.
Talán soha nem sikerül neki maximálisan, de ha megadja, még ha nem is teljes egészében, annál nagyobb bizonyitékát nem kaphatod, hogy fontos vagy neki.
Nem érdemes játszmázni...ha valaki fontos neked, akkor legyen csak ő a fontos, még akkor is ha tudod nem biztos hogy megmarad neked.
Annyit bizonygattam hogy a pillanatnak kell élni, annyiszor lengettem a fejem felett a zászlót, hirdetve, igy a jó...és bort ittam, vizet prédikáltam, mert bizony nem egyszerü tényleg megélni a pillanatot.
Csak ha hosszú és fájdalmas út vezet oda, mire ráeszmélsz, tényleg csak annak kell élni, és nem agyalni a holnapon, annak a szónak örülni amit most kapsz, nem előre hisztizni a holnapiért...türelem.
 

Talán ez amit meg kell még tanulnom, ha száz évig élek is, meglehet kevés lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr791320928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása