HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tisztában magammal...

2009.08.19. 00:01 Ange-lin

Mintha szemellenző lenne rajtam...úgy megyek előre, nem vagyok kiváncsi arra hogy kik állnak a kilóméterköveknél.
Csak menni fogok tovább, és bizony meglehet hogy soha nem fog társamul szegődni senki AZON az úton, de valahol az agyamban, lesz mindig egy kép...meglehet hogy pusztán illúzió, sőt mi több...egy kép amitől egyik lábam teszem majd a másik után, ami hajt majd előre, pedig pontosan tudom hogy elérhetetlen.
Nem reménykedem, annál most már racionálisabban látom a dolgokat.
De az a kép már mindörökre belém égett, kitörölhetetlenül, és mégis hajtóanyagként müködik, és segit mindig továbblépnem, akár az önismeret útján is, mert megtanultam, hogy nem adjuk alább az álmainkat, a vágyainkat.
És tartom magam ahhoz, hogy soha nem váltom aprópénzre magam.
Jah, ahogy P. mondaná, hogy igy nem érem el soha a harmóniát? Nabummm.
Erre csak annyit tudok neki mondani, hogy:

Ez vagyok én.

Ahogy Csámpás Rozi mondaná, ennyit tudok, meg a nevemet.

Igy van ez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr691320989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása