HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

EDDIG TARTOTT...

2009.08.19. 00:18 Ange-lin

A RÉGI NAPLÓM.

BEMÁSOLTAM IDE ELÉG SLENDRIÁN MÓDON, DE AKIT ÉRINT, ÉS AKI KIVÁNCSI RÁ, ÁTUGORJA A HIBÁKAT, AZTÁN MAJD KIJAVITGATOM AHOGY IDŐM ENGEDI.

AZTÁN JÖNNEK AZ ÚJ BEJEGYZÉSEK, AZ ŐSZINTESÉG, AZ EMLÉKEZÉS, A NEVESITÉS...ÉS MINDEN EGYÉB AMI BENT VAN ÉS KIKIVÁNKOZIK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr261321038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása