HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Face...

2009.08.18. 23:55 Ange-lin

Nem ez a nyár a legjobb.

Széthullott egy régi jó baráti társaság, aláásta az irigység, a rosszindulat, a kivagyiság.

Meghalt egy nagyon kedves barátom.

Szanaszét érzések vannak bennem, hónapok óta. Vannak emberi kapcsolataim amelyekkel nem tudok mit kezdeni, talán a saját makacsságom miatt is, de ha a fene fenét eszik is, nem fogok más lenni mint ami vagyok.
Ragaszkodom bizonyos dolgokhoz, és nem alkuszom. Vagy elfogadja ezt aki velem szóba áll, vagy nincs keresnivalója mellettem.

Azt hiszem az a minimum, hogy ha valaki akar tőlem valamit, nem csak a belső dolgokra apellál, hanem meri vállalni hogy kicsoda is valójában.
Mert köpködjön meg az, aki azt meri mondani, hogy a külső nem fontos. Nem elsődleges, de igenis hogy fontos.

Volt valaki...aki nagyon nehezen engedett magához közel, titokzatoskodott, de legalább láttam, tudtam kivel beszélek...aztán pár pillanatig hagyta hogy meggyőződjek róla, nem kamu, nem valami pattanásos kamasz szórakozik a neten.

Ez a minimum...ha én a körülményeimnek fittyet hányva merem vállalni ki is vagyok, akkor ugyanezt elvárom a másiktól is.

Na most lehet ugatni bárkinek is hogy nincs igazam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr101320971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása