HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szigetszösz.

2009.08.19. 00:04 Ange-lin

Dolgozni kéne, és/meg irni kéne, és folyton bent felejtem itt magam, és nem jó ez igy mert én nem vagyok dobozlakó, csak szórakozott.

De az nagyon.

Lefolyok az agyamról.

Elmentem bevásárolni, egy olyan üzletbe, amelynek a környékén sok fiatal bandázik.
Amikor a pénztárnál állva, már minden második kölöknek a csengőhangja az volt /szigetfesztiválreklám/ hogyaszongya:" nem fogok itt dudorogni" meg " szaszaszaszaszabószilvi

szabószilvi" akkor rá kellett hogy döbbenjek, hogy öregszem vagy mi, mert ha szerepet cserélnénk a Sátánnal, és a kénköves pokolba cipelne le a hajamnál fogva, akkor se pakolnék a telefonomra ilyen szarokat.

És most elmegyek, és számba veszem a ráncaimat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr391320996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása