HTML

Szemenszedett romantika...

Emelkedjünk már magunk fölé, és merjük gátlástalanul bevallani, mi nők szomjazzuk a szerelmet, a romantikát. Na nem a rózsaszin sztaniolba csomagolt lányregényeket, hanem a hús-vér szerelmet, érzést, szenvedélyt /már maga ez a szó is tetőtől talpig rózsaszin/ de ettől függetlenül kell nekünk. Ezekben való mártózásomat irom le ide, néha visszaemlékezve régmúlt szerelmekre, és megélve a jelenlegieket. Aha, jól olvasod. Többes szám. TÜNDÉRTÁNCCAL SÚLYOSBITOTT SÁTÁNPERFORMANSZ.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.08.18. 23:52 Ange-lin

Olyan hosszú ez az út...és annyian állnak az út szélén, akikhez odamegyünk, megérintjük őket, vagy ők nyúlnak felénk, megesik hogy elindulunk velük egy másik irányba, aztán persze, csak visszatalálunk a magunk útjára...

Van hogy kellemesek ezek az érintések, és van hogy fájdalmat szülnek, de mégis kellenek, hiszen ha tovább haladunk a magunk útján, a megtett kilóméterekkel arányban csökken a fájdalom, aztán már csak mosoly terül az arcunkon, rágondolva, és nincs már fájdalom.

Én most ismét a magamét járom...és nem bánok egyetlen érintést sem.
Mert az is része az én utamnak, belekerült az útinaplómba.

Bizakodva

megyek előre.
Szemem nem keresi, vajon ki áll majd a következő kilóméterkőnél?
Majd meglátom ha odaérek.
A fontos az, hogy legyen ott valaki, aki igy vagy úgy, de megérint.

Mert magányosan bandukolni a legrosszabb dolog ami történhet egy emberrel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr551320957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása